divendres, 25 de novembre del 2016

S'inaugura l'exposició La Corona d'Aragó dibuixada a Barcelona






Inauguració el 17 de novembre de 2016 de l'exposició La Corona d'Aragó dibuixada. Història i ficció, amb la presència de Carlos López, Alfons López, Antoni Guiral i Jordi Riera Pujal. La mostra es podrà veure a l'Arxiu de la Corona d'Aragó de Barcelona fins al 17 de maig de 2017.

L'exposició La Corona d'Aragó dibuixada. Història i ficció és una mostra en imatges del període històric medieval (segles xii a xv) de la Corona d'Aragó. Recull del treball d'uns magnífics dibuixants que, al llarg dels segles xx i xxi, ens han deixat un llegat viu i dinàmic en la il·lustració, el còmic i l'humor gràfic. Les imatges són un reflex de la història, i constitueixen un referent per al nostre moment històric actual. La mostra, dividida en quatre àmbits, es complementa amb documents històrics, llibres, cromos, còmics i pàgines originals de diversos autors.

Exposició organitzada per l'Arxiu de la Corona d'Aragó, directors de l'exposició:Antoni Guiral i Jordi Riera Pujal,  Palau del Lloctinent, carrer comtes 2, Barcelona. Les fotografies són de Jordi Clapés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada