divendres, 8 de novembre del 2013

La fauna de Vizcarra





Jordi Riera Pujal, Vizcarra, Kap
 Joan Vizcarra, Alfons López, Jaume Capdevila (Kap) i Jordi Riera Pujal
Jordi Riera Pujal, Vizcarra, Kap

Jordi Riera Pujal, Vizcarra, Kap




Resta oberta fins al 18 de novembre a la Sala Àmbit Cultural del Corte Inglés (Portal de l'Àngel de Barcelona) la exposició de CaricArt 2013 -organitzada per TantaTinta-,  La Fauna de Vizcarra. Es mostren 21 originals del gran caricaturista català. 

En Joan Vizcarra és col·laborador des de 1991 de la revista El Jueves i d'altres com: Interviu, Enderroc, Ciencia y Vida, Penthouse,... En l'apartat de diaris hem pogut veure la seva obra a l'Avui, El Periódico de Catalunya, El Mundo i l'Ara.

Les seves il·lustracions les podem veure en llibres recopilatòries (Edicions El Jueves), pòsters, calendaris, postals, portades de discs a més de gaudir-les en les diverses exposicions que ha realitzat per tot el país. L'any 2006, va realitzar el disseny dels personatges d'un Falla dedicada a El Jueves que es va presentar a València. Actualment està realitzant obres de gran format, i a més col·labora amb l'escola d'animació de Barcelona aconseguint que les seves caricatures passin a ser magnifiques escultures.

Durant l'inauguració (31 d’octubre) es va celebrar una taula rodona amb l’autor, l’humorista gràfic Jaume Capdevila (Kap) i el director de l’exposició, Jordi Riera Pujal. Podeu llegir un article sobre la exposició a Núvol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada